Pohjoisen alueen raviradat

Pohjoinen Ravialue ry aloittaa yhteistyön Karren Ltd Oy:n kanssa

Pohjoinen Ravialue ry aloittaa yhteistyön Karren Ltd Oy:n kanssa

Pohjoinen Ravialue ry aloittaa yhteistyön Karren Ltd Oy:n kanssa

Pohjoinen Ravialue ry aloittaa yhteistyön seura-,yritys- ja fanitekstiilien toimittamiseen erikoistuneen Karren Ltd Oy:n kanssa.
Yhteistyön myötä Karren Ltd Oy aloittaa Pohjoisen Ravialueen ilmeellä fanituotteiden valmistuksen ja myynnin verkkokaupan kautta.
Kesän aikana valikoimaan tullaan lisäämään myös joidenkin Pohjoisen alueen raviratojen omilla logoilla tuotteita.
"Olemme pitkään etsineet alueen toimintaan soveltuvaa konseptia ja yhteistyökumppania Pohjoisen Ravialueen fanituotemyynnin osalta. Karren tarjoaa konseptin, joka soveltuu hyvin alueemme toimintamalliin", kommentoi Pohjoinen Ravialue ry:n toiminnanjohtaja Ilkka Soronen alkavaa yhteistyötä.
Karren on erikoistunut seuratekstiilien toimittamiseen ja valmistukseen.
Tällä hetkellä Karrenin tuotteita voi nähdä Jääkiekon Liigassa pelaavien joukkueiden sekä mm. Helsingin Jokereiden ja Leijonien fanituotevalikoimissa.
Myös Karrenilla ollaan tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä.
"Olemme Karrenilla ylpeitä, että meidät on valittu yhteistyökumppaniksi Pohjoisen Ravialueen kanssa. Odotamme pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä", sanoo Karrenin toimitusjohtaja Jouni Kivelä.
Pohjoisen Ravialueen verkkokauppa aukeaa tästä päivästä alkaen. Verkkokauppaan pääset tästä linkistä.
Myös ravialueen Facebook-sivuilla käynnistyy tänään arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi uudet Pohjoisen Ravialueen hupparit.